De Nieuwe Brouwerij

Speciaalbier brouwerij in Gouda

De Nieuwe Brouwerij

Wat we hebben gedaan

Logo design

Branding

Samenvatting

Bij De Nieuwe Brouwerij vloeit ambachtelijke passie samen met het karakter van Gouda en het uitgestrekte Groene Hart. Geïnspireerd door de weelderige waterrijke polders, de majestueuze zwanen en de serene wilgen, hebben we een logo gecreëerd dat de ziel van deze bijzondere regio weerspiegelt.

Ons logo, een speelse knipoog naar het nieuwe leven en de ongerepte schoonheid van de natuur, toont een klein vogeltje met een hopje in de vleugel. Dit symboliseert niet alleen de frisse start van De Nieuwe Brouwerij, maar ook de innovatieve geest die voortdurend nieuwe ideeën en smaken voortbrengt.

Net zoals de brouwers van De Nieuwe Brouwerij, die al wandelend door de groene omgeving hun inspiratie opdoen, hebben wij ons laten leiden door de rijke omgeving van Gouda en het Groene Hart. Het resultaat is een logo dat de harmonie tussen traditie en vernieuwing, natuur en creativiteit perfect weergeeft.

Met ons logo hopen we niet alleen de brouwerij te vertegenwoordigen, maar ook de verbondenheid met de prachtige regio waarin zij haar wortels heeft. Proost op De Nieuwe Brouwerij en de verfrissende smaken die zij voortbrengt!

Samen maken we mooie dingen
info@lloremipsum.nl