Onze werkwijze
Creatief, toegewijd, en met beide benen op de grond! Dankzij onze proactieve houding blijven we je altijd een stapje voor. Actief meedenken, kansen benutten en effectieve resultaten bieden. Hiermee streven we naar langdurige partnerschappen met onze klanten. Alles voor een blij merk.
Maak kennis met het team

Onze aanpak

Door ervaring weten we dat kwaliteit afhankelijk is van een goed uitgedacht proces. Om tot het beste resultaat te komen is een gezamenlijke aanpak nodig die begint bij een kennismaking.

Hiernaast staat onze aanpak per fase beschreven.

Neem contact op

/01 Kennismaking

Het begint altijd met een goed gesprek. Misschien loop je wel ergens vast in je bedrijf. Je hebt te weinig klanten, je product verkoopt niet zo goed als gehoopt of je nieuwe concept slaat niet aan. Jij gooit je sores op tafel, en wij luisteren aandachtig. Vaak doen we dit middels een kennismakingssessie in een inspirerende omgeving.

/02 Plannen maken

Goed. Je hebt je zegje kunnen doen en je ziel op tafel gelegd. Nu is aan ons de schone taak om het probleem achter het probleem te ontdekken. We doen onderzoek naar je product, dienst, doelgroep of winkel om zo veel mogelijk over je te weten te komen. Met een open vizier stellen we een actieplan op voor de komende periode. Dit plan dient als leidraad richting een mogelijke oplossing.

/03 Hard werken

Een goed begin is het halve werk. De Jeugd riep het in 2010 al, maar vandaag de dag geldt dit nog steeds. Met de plannen in de hand beginnen we de productie. Van een huisstijl, website, videoserie of gekke offline campagne. In deze fase beginnen er mooie dingen op te bloeien en zie je direct resultaat van onze inspanningen.  

/04 Champagne en campagnes

Als alle mooie dingen af zijn, mogen we best samen even proosten op het succes. Al zij het kort, want er is nog werk aan de winkel: alle mooie dingen moeten verspreid worden. We voeren de campagne(s) uit en veroveren opnieuw de harten van je doelgroep. Succes gegarandeerd.

Alle kosten op een rijtje

losse uren

€95,- per uur

Geniet van onze constante, vriendelijke uurtarieven, die gelijk blijven voor al onze diensten. Of het nu gaat om art direction, conceptontwikkeling, design, DTP of zelfs fotografie, ons tarief blijft ongewijzigd. We passen het aantal uren aan op basis van de briefing, stellen een gedetailleerd plan op en gaan met enthousiasme aan de slag. De financiële afhandeling gebeurt eenvoudig via facturatie achteraf. Geen verrassingen, gewoon transparante tarieven voor de hoogste kwaliteit in al onze creatieve diensten.

strippenkaart

va. €65,- per uur

Door een vooraf ingekocht uren pakket te gebruiken, kan het vaste uurtarief ineens dalen tot bijna de helft van ons standaard uurtarief. Jij hebt de controle over waar en wanneer je deze uren inzet, zonder enige geldigheidsdatum en geldig voor al onze diensten. Zodra jouw vaste contactpersoon de briefing ontvangt, stellen we direct een planning op en kunnen we snel aan de slag. Het is simpel en efficiënt, waardoor jij moeiteloos de creatieve ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

interim

va. €40,- per uur

Door vooraf een interim-pakket aan uren te kiezen, opent zich de mogelijkheid om te profiteren van een aanzienlijke verlaging van het standaard uurtarief, bijna tot de helft. Jij hebt de flexibiliteit om deze uren in te zetten wanneer en waarvoor je maar wilt, zonder enige beperking in geldigheidsduur, en toepasbaar voor al onze interim-diensten in samenwerking met Broodkast. Efficiënt en doeltreffend, waardoor je snel en gemakkelijk kunt profiteren van onze interim-expertise.