Poppodium Simplon

Uit liefde voor kweekvijfers

Simplon

Wat we hebben gedaan

Branding
Print design
Poster design
Merchandise

Samenvatting

Bij Llorem Ipsum hebben we met volle toewijding en creatieve energie samengewerkt met Simplon UP, een wekelijks terugkerend evenement in de bovenzaal van Poppodium Simplon. Gedurende anderhalf jaar hebben we, samen met een enthousiast team van vrijwilligers, een essentiële rol gespeeld in het opzetten van deze avonden, met een specifieke focus op de zichtbaarheid van het evenement voor de beoogde doelgroep.

De Uitdaging:

Simplon UP, gehouden op donderdagavonden, vroeg om een mediagenieke huisstijl die het wekelijkse lokale talent in de schijnwerpers zet. De bovenzaal van Simplon, waar het evenement plaatsvindt, presenteert echter een bijzondere uitdaging voor artiesten, die door het publiek moeten navigeren om vervolgens het podium aan de voorkant te bereiken.

Onze Oplossing:

Met een diepgaand begrip van Simplon UP en haar betrokken vrijwilligers hebben we een allesomvattende oplossing ontwikkeld:

  1. Crew Shirt:
  2. Als erkenning voor de toewijding van de vrijwilligers hebben we een nieuw horeca-shirt ontworpen. Een shirt dat niet alleen eenheid brengt binnen Simplon UP, maar ook een visuele beloning is voor het harde werk van de vrijwilligers.
  3. Logo en Poster Team:
  4. We hebben Simplon UP een nieuw, opvallend logo gegeven dat de diversiteit van het muzikale spectrum van grunge tot singer-songwriter weerspiegelt. Een speciaal poster team werd opgezet om wekelijks aankondigingen te creëren die de essentie van de avond vastleggen.
  5. Social Media Campagne:
  6. Met aandacht voor detail hebben we een social media campagne opgezet om de online zichtbaarheid van Simplon UP te vergroten en het lokale publiek te bereiken.

Simplon UP is niet zomaar een evenement; het is een lokale muziekavond gedragen door toegewijde vrijwilligers. Llorem Ipsum heeft met trots bijgedragen aan het creëren van een herkenbare identiteit voor Simplon UP, waar muziektalent wekelijks schittert en waar vrijwilligers met passie hun bijdrage leveren.


Samen maken we mooie dingen
info@lloremipsum.nl