Actiever zijn met
je merk?
Nick helpt je van de bank af!
Neem contact op

Activatie

Wees actief! Aanbevolen wordt om iedere dag minimaal 15 minuten matig tot intensief te bewegen. Goed voor hart en bloedvaten. Hetzelfde geldt natuurlijk voor je onderneming. Door on- en offline zichtbaar te zijn met een consistentie merkboodschap zul je al gauw de harten en hoofden van je doelgroep weten te veroveren.

Afhankelijk van de gekozen strategie wordt jouw merk off- en online gepromoot. Denk hierbij aan goed uitgekiende social campagnes vanuit storytelling. Immers: klanten kopen niet alleen je product of dienst, maar ook vooral het verhaal wat hier achter zit. Door je verhaal via verschillende media op een consistente manier te vertellen, begrijpen je klanten je al gauw veel beter.

Merkactivatie is iets dat niet zomaar plaatsvindt, maar op een logische manier wordt opgebouwd vanuit een strategie die past bij jouw dienst, product en/of doelgroep. Want in het wilde weg schieten is zonde van je munitie.

/01 Foto's & Video's

Sfeer in beeld brengen.Emotie die spreekt uit stilstaand of bewegende afbeeldingen. Niet geschoten isaltijd mis.

/02 Drukwerk

Druk aan het werk om tezorgen dat al het drukwerk op tijd af komt. Drukwerk kan een ingewikkeldverhaal zijn. Wij snappen hoe de vork in de steel zit en leveren insamenwerking met een betrouwbare drukker goed werk aan.

/03 Design

Ontwerp ligt aan debasis van bijna alle media uitingen. Denk aan logo's, webdesign ofprintontwerp. We kijken met een streng ontwerpersoog en laten het niet los totwe visuele perfectie hebben bereikt.

Activatie

01. Social Campagne

Middels cross- of transmediale strategieën het hart van je doelgroep veroveren. Vaak via sociale kanalen, maar het kan ook via narrowcasting of andere media.  

02. Offline campagne

Door een slimme mix van traditionele media zoals printadvertenties, billboards, en radio-uitzendingen te combineren met creatieve guerrillamarketing tactieken en persoonlijke evenementen, kun je een sterke emotionele connectie met je doelgroep opbouwen.

03. Art Direction

Of het nu gaat om een advertentiecampagne, een website, een productverpakking of een bedrijfsevenement, art direction speelt een cruciale rol bij het bepalen hoe een merk wordt waargenomen. Wij kijken mee en helpen je op weg.

Laten we praten!

Want daar begint het natuurlijk mee, een goed gesprek. Je mag ons bellen, mailen, of nog beter: gezellig langskomen!